Директория за статии- голяма стъпка за СЕО оптимизаторите

Директориите за статии са един лесен начин да добавите вашите СЕО статии в интернет пространството. Идеята на СЕО статиите и тяхното добавяне в подобни директории е получаването на добри backlink–ове и с подходящата дума, възможност да добавите и атрибути, които да помогнат на гоогле- като title=““.  По този начин вие ще постигнете по- добър успех в развитието на вашия сайт или този на клиента, който оптимизирате. Все пак знаете, че сайт без СЕО оптимизация е безполезен и няма смисъл от него, защото той нито ще генерира посещения, нито ще има някакъв ефект.

Директориите за статии, който сме създали са чисто нови и са направени за свободно ползване от всички, който желаят. Дори не е нужно да го правите с цел СЕО, а можете само, за да разкажете за вашето преживяване, случка, възмущение или каквото ви е на сърце.

За оптимизаторите е важно да се знае, че сайтовете са нови, към дата 25.02.2012г. нямат нито една добавена статия и не са добре изградени, като PR и оптимизация в гоогле. Целта ние  да постигнем среден PR 3 на сайтовете, за да са те ефективни и това ще стане с ваша помощ, добавяйки уникално съдържание. Вие ще помогнете не само на тези сайтове да се развиват, а и на вашите. Може да разгледате директориите за статии от линковете отдолу:

Добави статия в директория за статии 1

Добави статия в директория за статии 2

Добави статия в директория за статии 3

Добави статия в директория за статии 4