Хотелски сайт Синеморец

Село Синеморец отстои югоизточно на 5км. от град Ахтопол и на 85км. от град Бургас. Разположено е върху полуостров южно от устието на река Велека, на мястото на старо тракийско селище . До 1930г. селото носи турското име Каланджа, което е перефразирано от гръцкото „каландзаки“ (добро огнище). Днешното име на Синеморец е буквален превод от гръцкото “галаза”, което значи небесносиньо” .

Изработка на хотелски сайт Синеморец

Специално предложение за всички хотелиери и домакини, който искат да навлязат в интернет пространството. Изработката на хотелски сайт в Синеморец  една нова услуга, която ние предлагаме на всички желаещи. Ние искаме да ви помогнем с развитието на красивото южно черноморско селце, което несъмнено има чар и обаяние, ненадминат по българското черноморие. Въпреки добре запазената природа и уютна обстановка, не много хотели в Синеморец могат да си позволят изработката на хотелски уеб сайт, но ние предлагаме уникалната възможност да се сдобиете с такъв и то на цени по всеки джоб започващи от 249лв., което е крайна цена за да имате личен уеб сайт на вашия хотел.

Може да разгледате нашето портфолио от тук или да се свържете с нас на телефон: 0876657878 – уеб дизайн на сайт за хотел.